Heftrucks

Service op locatie
Service op locatie

Op locatie minimaliseren onze monteurs de stilstand van uw heftruck bij reparatie, keuring of onderhoud. Met onze mobiele werkplaatsen reageren wij snel en adequaat. De servicewagens hebben o.a. een takel, een hydraulische slangenpers, een aggregaat en uitleesapparatuur aan boord. Door onze service kunt u verder!

Lees meer

Kopen van een heftruck
Kopen van een heftruck

Een heftruck koopt u het best bij een gerenommeerd bedrijf met kennis van zaken. J.W. Hoff B.V. is meer dan 20 jaar actief op het gebied van intern transport. Wij weten wat er speelt in de markt en adviseren u graag over welke oplossing het beste bij u past.

Lees meer

Reparatie en onderhoud van uw heftruck
Reparatie en onderhoud van uw heftruck

Bij reparatie, keuring of onderhoud in onze werkplaats doen wij er alles aan om de stilstand van uw heftruck te minimaliseren. We stemmen bijvoorbeeld onze werkplaatsplanning op uw wensen af. Wij grijpen niet mis, dankzij onze grote voorraad onderdelen. Bovendien kunnen wij uw heftruck halen en brengen; dat scheelt u veel tijd en gedoe!

Lees meer

Keuren van uw heftruck
Keuren van uw heftruck

De Arbowet verplicht een jaarlijkse veiligheidskeuring van uw arbeidsmiddelen. Een ongekeurde heftruck kan gevaarlijk zijn, u veel geld kosten bij controle en stilstand veroorzaken. Wij keuren uw heftrucks en andere arbeidsmiddelen volgens de VA-Keur normen, zo weet u zeker dat uw heftruck aan de eisen voldoet.

Lees meer

Huren van een heftruck
Huren van een heftruck

Heeft u voor een week of voor een paar maanden een extra heftruck nodig? J.W. Hoff B.V. helpt u graag verder. Vaak hebben wij per direct een geschikte heftruck beschikbaar. Doordat wij het transport zelf kunnen verzorgen bent u bovendien zonder gedoe razendsnel geholpen!

Lees meer

Reparatie, keuring en onderhoud van hoogwerkers
Reparatie, keuring en onderhoud van hoogwerkers

Wanneer u of uw personeel op (grote) hoogte moeten werken, wordt vaak een hoogwerker gebruikt. Als een hoogwerker echter niet goed is onderhouden, kunnen zeer gevaarlijke situaties ontstaan die mensenlevens in gevaar brengen. Daarom onderhouden wij uw hoogwerker en repareren wij deze wanneer nodig.
Om zeker te weten dat uw hoogwerker veilig is keuren wij deze jaarlijks met de ARBO/VCA veiligheidsnormen.
Zo beperkt u het risico van een gevaarlijke situatie tot een minimum.

Lees meer

Folders van heftrucks
Folders van heftrucks

Lees meer

Waarom J.W. Hoff?

  • Minimale stilstand van uw machine
  • Service bij u op locatie
  • Snelle reactie op uw storing
  • U heeft geen verplichtingen
  • Regionale dienstverlening
  • Levering van nieuwe en gebruikte machines