Mechanisatie

Service op locatie
Service op locatie

Kunt u in het veld zonder uw tractor of werktuig? Maar wat als deze kapot gaat? Dan komt J.W. Hoff razendsnel naar u toe om uw tractor of werktuig ter plekke te repareren. Zo kunt u dezelfde dag weer verder met uw werk.

Lees meer

Kopen
Kopen

Wilt u een betrouwbaar bedrijf bij u in de buurt, zonder verplichtingen? Wij helpen u verder wanneer u een nieuwe of een gebruikte tractor, landbouwmachine of grondverzetmachine wilt hebben.

Lees meer

Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud

Wilt u tegen zo laag mogelijke kosten per draaiuur uw tractoren en werktuigen gebruiken? Regel dan op tijd de reparatie en onderhoud via J.W. Hoff. Wij zorgen ervoor, dat uw machine zo kort mogelijk stilstaat. Hoe? Bijvoorbeeld door onze werkplaatsplanning op uw wensen af te stemmen. Maar ook door nooit mis te grijpen, dankzij onze enorme voorraad onderdelen.

Lees meer

Keuren van veiligheid met VA-keur
Keuren van veiligheid met VA-keur

Met onveilige machines brengt u mensen in gevaar en loopt u kans op geldboetes. Daarnaast loopt u met onveilige machines meer kans op stilstand door defecten. Daarom keuren wij uw machines zodat u zeker weet dat deze veilig is. Heftrucks keuren wij met het VA-keur keurmerk net als alle overige machines.

Lees meer

Constructiewerkzaamheden
Constructiewerkzaamheden

Voor het vervormen en verspanen van metaal hebben wij onze eigen goed uitgeruste constructiewerkplaats. Heeft u dus een uitdaging met metaal, helpen wij u graag verder.

Lees meer

Speciaalbouw / Maatwerk
Speciaalbouw / Maatwerk

Onze kennis op het gebied van constructie, machinebouw en hydrauliek combineren wij in onze speciaal bouw projecten. De inbreng van J.W. Hoff B.V. op het gebied van de technische uitvoering, duurzaamheid van de machine en kostenbeheersing helpt bij het realiseren van uw plannen! Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De foto’s tonen een impressie van door ons gerealiseerde projecten.

Lees meer

Folders van mechanisatie
Folders van mechanisatie

Lees meer

Waarom J.W. Hoff?

  • Minimale stilstand van uw machine
  • Service bij u op locatie
  • Snelle reactie op uw storing
  • U heeft geen verplichtingen
  • Regionale dienstverlening
  • Levering van nieuwe en gebruikte machines