Over ons

Het bedrijf
Het bedrijf

J.W. Hoff B.V. is in 1996 door directeur en eigenaar Wim Hoff opgericht als reparatie- en revisiebedrijf. Zo’n twintig jaar later is het bedrijf met inmiddels 15 medewerkers niet meer weg te denken uit de regio.

Lees meer

Het team dat voor u klaar staat
Het team dat voor u klaar staat

J.W. Hoff B.V. werkt met de beste vakmensen. Alleen zo lukt het om altijd voor u klaar te staan en u verder te helpen, waar u in de regio ook bent.

Lees meer

Milieu en wetgeving
Milieu en wetgeving

Wilt u zaken doen met een bedrijf dat de wetgeving volgt en duurzaam omgaat met het milieu? J.W. Hoff B.V. is in zijn branche een voorloper op het gebied van veiligheid, ARBO en milieu. Zo hebben wij onder andere het MVO Certificaat behaald en zijn wij lid van de koninklijke metaalunie.

Lees meer

Videoalbum
Videoalbum

Om een goed beeld te krijgen van ons bedrijf kunt u hier een serie video's bekijken. Voor alle bijzondere evenementen en onderdelen van het bedrijf wordt een video geplaatst.

Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U doet toch ook liever zaken met een bedrijf geeft om mensen? J.W. Hoff B.V. heeft het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gekregen omdat het een cijfer 8.5 scoorde op de volgende punten: wet- en regelgeving, goed bestuur, personeel, klanten, milieu en veiligheid.

Lees meer

VA-Keur
VA-Keur

Een gedegen keurmerk voor arbeidsmiddelen is onlosmakelijk verbonden met MVO. J.W. Hoff B.V. heeft er voor gekozen om uw arbeidsmiddelen te keuren met de officiële VA-Keur.

Lees meer

Spuiterij
Spuiterij

J.W. Hoff B.V. beschikt in Westerhaar over een compleet ingerichte spuiterij. Wij kunnen uw heftrucks en machines gedeeltelijk of in het geheel van een nieuwe laklaag voorzien.

Lees meer

Transport van tractoren, heftruck en machines
Transport van tractoren, heftruck en machines

Om ervoor te zorgen dat u verder kunt met uw werk doen wij het onze. Onder andere met onze goed uitgeruste transportmiddelen. Als u een machine van ons heeft gekocht, maar ook als u niet in staat bent uw machine voor een reparatie te brengen, transporteren wij deze met onze tractor en dieplader.

Lees meer

Waarom J.W. Hoff?

  • Minimale stilstand van uw machine
  • Service bij u op locatie
  • Snelle reactie op uw storing
  • U heeft geen verplichtingen
  • Regionale dienstverlening
  • Levering van nieuwe en gebruikte machines