Hydrauliek

Service op locatie
Service op locatie

Hydraulische defecten zorgen acuut voor stilstand van uw machines. In zo’n geval moet er snel en adequaat gereageerd worden. Met onze mobiele werkplaatsen, die allemaal met een slangenpers voor hydraulische slangen zijn uitgerust, bieden wij de service die u nodig heeft. Op locatie kunnen we slangen tot 1" persen en met de grote voorraad slangen en koppelingen in de servicewagens grijpen we niet snel mis.

Lees meer

Hydraulische componenten
Hydraulische componenten

In ons magazijn is een grote voorraad hydraulische slangen en koppelingen aanwezig. Hiermee kunnen wij u meestal direct verder helpen. Moeten hydraulische componenten toch besteld worden, dan zijn ze volgende werkdag om 08:00 binnen. J.W. Hoff B.V. levert tevens verschillende oliën van Texaco. Wij adviseren u graag over welke olie het beste bij uw machine of toepassing past!

Lees meer

Hydraulische machines
Hydraulische machines

J.W. Hoff B.V. heeft veel kennis in huis op het gebied van hydraulische componenten aan machines. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het vinden en oplossen van storingen in gecompliceerde hydraulische systemen. Verder bouwt J.W. Hoff B.V. complete hydraulische machines voor o.a. bodemonderzoek en betonfrezen. Zoekt u een sparringpartner of hét bedrijf dat u kan helpen bij de technische uitvoering van uw idee? Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Waarom J.W. Hoff?

  • Minimale stilstand van uw machine
  • Service bij u op locatie
  • Snelle reactie op uw storing
  • U heeft geen verplichtingen
  • Regionale dienstverlening
  • Levering van nieuwe en gebruikte machines