Introductie

Mankementen aan uw heftruck, tractor of andere machine moeten zo snel mogelijk opgelost worden. Stilstand kost geld en J.W. Hoff B.V. begrijpt dat. Wij reageren vaak dezelfde dag, in de werkplaats of op locatie (ongeveer 50 kilometer rondom Westerhaar). U betaalt geen voorrijkosten en kunt zonder onderhoudscontract bij ons terecht.

Wilt u een heftruck, tractor of een landbouwmachine kopen, nieuw of tweedehands? Ook dan helpt J.W. Hoff B.V. u snel verder. Bekijk het online aanbod of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Door onze service kunt u verder!

J.W. Hoff B.V.

Het bedrijf

J.W. Hoff B.V. is in 1996 door directeur/eigenaar Wim Hoff en zijn vrouw Hillie opgericht als reparatie- en revisiebedrijf. Zo’n twintig jaar later is het bedrijf met inmiddels 15 medewerkers niet meer weg te denken uit de regio.

Hoff is altijd op zoek naar ontwikkeling van zijn bedrijf. ‘’Vooruit denken en beter worden is van het grootste belang als je wilt blijven bestaan. Onze klanten veranderen namelijk ook.’’

Doordat we ons als bedrijf constant blijven ontwikkelen en meebewegen met onze klanten kunnen we hen de service bieden waardoor zij verder kunnen. Wat in ruim 20 jaar niet veranderd is binnen ons bedrijf zijn de persoonlijke benadering, de korte lijnen en de snelle reactie op storingen.

Het machinepark van uw bedrijf moet zo kostenefficiënt mogelijk geregeld worden. J.W. Hoff B.V. speelt hier op in door intensief met u samen te werken. Deze samenwerking houdt o.a. in dat u zoveel als mogelijk contact heeft met één vaste monteur die bij u de keuring, het onderhoud en de service verricht. Hij weet wat er speelt binnen uw bedrijf en denkt met u mee.

Keurmerken

Videoimpressie