Bij reparatie, keuring of onderhoud in onze werkplaats doen wij er alles aan om de stilstand van uw heftruck te minimaliseren. We stemmen bijvoorbeeld onze werkplaatsplanning op uw wensen af. Wij grijpen niet mis, dankzij onze grote voorraad onderdelen. Bovendien kunnen wij uw heftruck halen en brengen; dat scheelt u veel tijd en gedoe!

Heeft u in de periode dat uw heftruck bij ons in de werkplaats staat toch een heftruck nodig, dan zetten wij kosteloos een leenheftruck in! U betaalt het transport en wij zorgen dat u verder kunt!

Service op locatie

Op locatie minimaliseren onze monteurs de stilstand van uw heftruck bij reparatie, keuring of onderhoud. Met onze mobiele werkplaatsen reageren wij snel en adequaat. De servicewagens hebben o.a. een takel, een hydraulische slangenpers, een aggregaat en uitleesapparatuur aan boord. Door onze service kunt u verder!

Heftruckbanden

Een juiste band aan uw heftruck bevordert het rijcomfort, de veiligheid en beperkt slijtagekosten. J.W. Hoff B.V. kan u snel verder helpen bij bandenproblemen. Wij beschikken over een eigen bandenpers en hebben een groot aantal banden op voorraad. Met de bandenpers kunnen we zowel volrubber banden, als luchtbanden en staal-cilindrische banden (cushion banden) persen. J.W. Hoff B.V. levert zowel standaard banden, als ‘non-marking’ banden.

Dit met als bijkomend voordeel dat ook de heftruck zelf helemaal wordt afgesteld naar de afmetingen van de nieuwe banden.

Waar u rekening mee kunt houden, wanneer u nieuwe banden koopt, zijn zogenaamde ‘non-marking’ banden. Dit zijn volrubber banden die geen zwarte strepen achterlaten op uw vloer. Vooral in magazijnen wordt dit vaak toegepast.

Waarom een goede band?

 • Verhoogde veiligheid zowel tijdens het rijden als het heffen.
 • Kostenbesparing door minder slijtage, maar ook een gelijke slijtage.
 • Dikker slijtagevlak, waardoor de band een veel langere levensduur heeft.
 • Verhoogde stabiliteit.
 • Beter rijcomfort.
 • Betere grip.

Wij verkopen voornamelijk de volgende merken:

 • Trelleborg Monarch (volrubber banden):
  Voor zwaar en/of langdurig gebruik
 • Comfort Italmatic (volrubber banden):
  Voor minder zwaar en minder lang gebruik
 • Eurogrip (luchtbanden):
  Voor buitenterreinen, verhoogd comfort of zeer zware heftrucks