Quick-Cover: hét professionele, betrouwbare en oerdegelijke afdeksysteem

Quick-Cover afdeksystemen zijn leverbaar in 3 modellen voor baklengtes van 3,05 tot 9,75 meter en bakbreedtes van 2,15 tot 2,59 meter. De brede modellijn maakt het systeem universeel toepasbaar op vrijwel alle landbouwtrailers, containers en grondverzet kippers. Door deze universele toepasbaarheid worden lange levertijden voorkomen. Tevens kan het systeem op maat worden geleverd voor bijvoorbeeld afwijkende bakbreedtes, maar ook voor zelfrijdende dumpers en transport voertuigen zoals containerbakken, kiepauto’s en trailers.

Een groot voordeel van het Quick-Cover systeem is dat de wijze van montage in combinatie met een aantal eenvoudige aanpassingen ervoor zorgt dat de achterklep van kipper of silagewagen gewoon kan worden geopend zonder ingewikkelde en kostenverhogende technische aanpassingen. Hiermee wordt voorkomen dat er schade ontstaat door onjuiste bediening.

Het systeem wordt elektrisch of hydraulisch bediend vanuit de cabine en openen of sluiten neemt slechts 20 tot 25 seconden in beslag en kan tijdens het rijden worden gedaan. Mede daardoor is er geen tijdsverlies en blijft de productiecapaciteit gewaarborgd. Het principe werkt volgens een over de volledige breedte van de wagen geplaatste rol die wordt aangedreven door een krachtige aandrijf motor. De in het midden aan de zijwanden gemonteerde torsieveren zijn verbonden aan de zijarmen die het afdeknet of zeil over de wagen spannen. Hierdoor kan ook de kop van de lading worden afgedekt.

Quick-Cover afdeksystemen in de praktijk:

  • Dek uw kostbare lading af – reduceer verliezen tijdens transport
  • Voorkom bekeuringen door afvallende lading – voorkom tijdsverlies door stilstand
  • Elektrische bediening vanuit cabine – chauffeur kan blijven rijden
  • Snel en eenvoudig open & dicht systeem – verkort uw transporttijd
  • Sets voor kippers, dumpers & silagewagens – eenvoudige montage & onderhoudsarm
  • Alle breedtes en lengtes uit voorraad leverbaar – geen levertijd
  • Geheel vervaardigd uit hoogwaardig en lichtgewicht Aluminium – hoge stabiliteit en topkwaliteit!
  •  Volledige service en onderdelen voorziening – montage door getrainde monteurs mogelijk
  •  Kostenbesparend afdeksysteem – uitermate concurrerend geprijsd

Voor distributie & verkoop in Nederland & Vlaams België bent u bij ons aan het juiste adres.